Looking For Anything Specific?

Ναδαλ Ρολαν Γκαροσ : SPORT 24 - Συνεχής Αθλητική Ενημέρωση : Με το χαμόγελο στα χείλη και η 19χρονη φαν του ναδάλ, ίγκα σβιάτεκ, φωτογραφίζεται και φιλάει το.

Ναδαλ Ρολαν Γκαροσ : SPORT 24 - Συνεχής Αθλητική Ενημέρωση : Με το χαμόγελο στα χείλη και η 19χρονη φαν του ναδάλ, ίγκα σβιάτεκ, φωτογραφίζεται και φιλάει το.. Ο στέφανος τσιτσιπάς στο παρίσι με τριαντάφυλλο στο χέρι. Δύο ημέρες και να έχασε το πρώτο σετ, ωστόσο η πρόκριση στα. Ανικητοσ 11 οκτ 2020 | 19:08. O στέφανος τσιτσιπάς πήρε την πρόκριση στον τρίτο γύρο του ρολάν γκαρός, επικρατώντας σε μια εντυπωσιακή μάχη του ισπανού πέδρο… Αρχίζει να βρίσκει ρυθμό στο ρολάν γκαρός ο «βασιλιάς» του χώματος, ράφαελ ναδάλ.

Ο αξεπέραστος στο χώμα ραφαέλ ναδάλ, ρέκορντμαν της διοργάνωσης με 11 νίκες, υπερασπίζεται για μία ακόμη φορά τον τίτλο του απέναντι στους ρότζερ. Δύο ημέρες και να έχασε το πρώτο σετ, ωστόσο η πρόκριση στα. Ο ράφα ναδάλ ποζάρει με το τρόπαιο του ρολάν γκαρός για 13η φορά στην καριέρα του. Την τελευταία ημέρα του πρώτου γύρου θα ξεκινήσει τελικά την πορεία της στο ρολάν γκαρός, η μαρία σάκκαρη, αφού το νέο πρόγραμμα που. Τεράστια εμφάνιση από τον σπουδαίο τενίστα ράφαελ ναδάλ.

Ρολάν Γκαρός: Με άνετη επικράτηση επι του Φέντερερ ο Ναδάλ ...
Ρολάν Γκαρός: Με άνετη επικράτηση επι του Φέντερερ ο Ναδάλ ... from www.voria.gr
Ο ναδάλ μετέτρεψε σε παράσταση για ένα ρόλο τον μεγάλο τελικό και απέδειξε για μια ακόμα φορά γιατί θεωρείται ως ο «βασιλιάς στο χώμα». Λίγο μετά το indian wells ο ράφα ναδάλ δηλώνει πως «σκέφτομαι να σταματήσω και να ξεκουραστώ αυτή τη χρονιά. Ο αξεπέραστος στο χώμα ραφαέλ ναδάλ, ρέκορντμαν της διοργάνωσης με 11 νίκες, υπερασπίζεται για μία ακόμη φορά τον τίτλο του απέναντι στους ρότζερ. Ο άσος που σφράγισε την κατάκτηση του roland garros. Ανικητοσ 11 οκτ 2020 | 19:08. Αρχίζει να βρίσκει ρυθμό στο ρολάν γκαρός ο «βασιλιάς» του χώματος, ράφαελ ναδάλ. Από zastro 27 σεπτεμβρίου, 2020. Με το χαμόγελο στα χείλη και η 19χρονη φαν του ναδάλ, ίγκα σβιάτεκ, φωτογραφίζεται και φιλάει το.

Λίγο μετά το indian wells ο ράφα ναδάλ δηλώνει πως «σκέφτομαι να σταματήσω και να ξεκουραστώ αυτή τη χρονιά.

Ο ναδάλ είναι ο ένας και μοναδικός σωματοφύλακας στο παρίσι. Τρελάθηκε ο ρούμπλεφ από την κυριαρχία του τσιτσιπά και έσπασε τη ρακέτα του. Ανικητοσ 11 οκτ 2020 | 19:08. Ο στέφανος τσιτσιπάς στο παρίσι με τριαντάφυλλο στο χέρι. Ο ναδάλ μετέτρεψε σε παράσταση για ένα ρόλο τον μεγάλο τελικό και απέδειξε για μια ακόμα φορά γιατί θεωρείται ως ο «βασιλιάς στο χώμα». Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του εξαιρετικού ημιτελικού ανάμεσα στον ντιέγκο σβάρτσμαν και τον ράφαελ ναδάλ. Σε συνέντευξή που παραχώρησε στο france 3, ο ράφα ναδάλ εξέφρασε την προτίμηση του να παίζει σε γεμάτα στάδια, ενώ είπε πως θα συμμετάσχει στο ρολαν γκαρός αν εξασφαλιστεί η ασφάλεια των. Αρχίζει να βρίσκει ρυθμό στο ρολάν γκαρός ο «βασιλιάς» του χώματος, ράφαελ ναδάλ. Ο ράφα ναδάλ ποζάρει με το τρόπαιο του ρολάν γκαρός για 13η φορά στην καριέρα του. O στέφανος τσιτσιπάς πήρε την πρόκριση στον τρίτο γύρο του ρολάν γκαρός, επικρατώντας σε μια εντυπωσιακή μάχη του ισπανού πέδρο… Δύο ημέρες και να έχασε το πρώτο σετ, ωστόσο η πρόκριση στα. Η μία μπόμπα μετά την άλλη σκάνε στο φετινό ρολάν γκαρός. Ή απλά ο ράφαελ ναδάλ στο ρολάν γκαρός.

Ανίκητος στο ρολάν γκαρός ο ραφαέλ ναδάλ, πρόσθεσε ακόμη ένα «λιθαράκι» στο θρύλο του κατακτώντας το 12ο τίτλο του στο γαλλικό όπεν, στις ισάριθμες. Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του εξαιρετικού ημιτελικού ανάμεσα στον ντιέγκο σβάρτσμαν και τον ράφαελ ναδάλ. Ο ναδάλ μετέτρεψε σε παράσταση για ένα ρόλο τον μεγάλο τελικό και απέδειξε για μια ακόμα φορά γιατί θεωρείται ως ο «βασιλιάς στο χώμα». Επική ανατροπή και πρόκριση για τσιτσιπά (vids). Μετά το ναδάλ, αποκλείστηκε και η ιβάνοβιτς.

Ρολάν Γκαρός: «Βασιλιάς» στο χώμα ο Ναδάλ, εύκολα 3-0 τον ...
Ρολάν Γκαρός: «Βασιλιάς» στο χώμα ο Ναδάλ, εύκολα 3-0 τον ... from cdn.cnngreece.gr
Οι 12 άθλοι του ράφα ναδάλ. Με το χαμόγελο στα χείλη και η 19χρονη φαν του ναδάλ, ίγκα σβιάτεκ, φωτογραφίζεται και φιλάει το. 12ος τίτλος για τον ναδάλ. Ανίκητος στο ρολάν γκαρός ο ραφαέλ ναδάλ, πρόσθεσε ακόμη ένα «λιθαράκι» στο θρύλο του κατακτώντας το 12ο τίτλο του στο γαλλικό όπεν, στις ισάριθμες. Ο στέφανος τσιτσιπάς στο παρίσι με τριαντάφυλλο στο χέρι. Τρελάθηκε ο ρούμπλεφ από την κυριαρχία του τσιτσιπά και έσπασε τη ρακέτα του. Το ρολάν γκαρός 2019 λαμβάνει χώρα στο τέλος μαΐου και ολοκληρώνεται στα μέσα ιουνίου με τους τελικούς σε μονό και διπλό ανδρών. Ο αξεπέραστος στο χώμα ραφαέλ ναδάλ, ρέκορντμαν της διοργάνωσης με 11 νίκες, υπερασπίζεται για μία ακόμη φορά τον τίτλο του απέναντι στους ρότζερ.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία rss.

«βασιλιάς» ο ναδάλ, κέρδισε τζόκοβιτς στον τελικό. Δείτε την απίστευτη αντίδραση των αθλητών στον αγώνα τένις του ρολάν γκαρός τη στιγμή που το γαλλικό μαχητικό σπάει το φράγμα του ήχου. Ο ναδάλ έχει τις περισσότερες νίκες(11) απο κάθε άλλον σε τελικό ρολάν γκαρός και με νίκη επι του τιμ στον τελικό των γυναικών στο ρολάν γκαρός θα παίξουν(έχει προγραμματισθεί για 16.00 ώρα. Ο ναδάλ είναι ο ένας και μοναδικός σωματοφύλακας στο παρίσι. Καταιγιστικός ο ράφαελ ναδάλ, πέρασε στον τελικό του ρολάν γκαρός. Αρχίζει να βρίσκει ρυθμό στο ρολάν γκαρός ο «βασιλιάς» του χώματος, ράφαελ ναδάλ. Ή απλά ο ράφαελ ναδάλ στο ρολάν γκαρός. Βασιλιάς στο παρίσι για 13η φορά ο ναδάλ (pics&vid). Αποσπασμα απο τον τελικο γυναικων μεταξυ της ναβρατιλοβα και της κρις εβερτ που βρηκε νικητρια την τελευταια.στην περιγραφη για την ερτ ο δημητρης κωνστανταρας. Ο ναδάλ πέρασε στον τελικό κερδίζοντας τον φέντερερ. Στοίχημα για το ρολάν γκαρός της γαλλίας στη bwin. Ο αξεπέραστος στο χώμα ραφαέλ ναδάλ, ρέκορντμαν της διοργάνωσης με 11 νίκες, υπερασπίζεται για μία ακόμη φορά τον τίτλο του απέναντι στους ρότζερ. O στέφανος τσιτσιπάς πήρε την πρόκριση στον τρίτο γύρο του ρολάν γκαρός, επικρατώντας σε μια εντυπωσιακή μάχη του ισπανού πέδρο…

Αρχίζει να βρίσκει ρυθμό στο ρολάν γκαρός ο «βασιλιάς» του χώματος, ράφαελ ναδάλ. Ή απλά ο ράφαελ ναδάλ στο ρολάν γκαρός. Ο άσος που σφράγισε την κατάκτηση του roland garros. Τρελάθηκε ο ρούμπλεφ από την κυριαρχία του τσιτσιπά και έσπασε τη ρακέτα του. Την τελευταία ημέρα του πρώτου γύρου θα ξεκινήσει τελικά την πορεία της στο ρολάν γκαρός, η μαρία σάκκαρη, αφού το νέο πρόγραμμα που.

Στον τελικό του Ρολάν Γκαρός ο Τζόκοβιτς
Στον τελικό του Ρολάν Γκαρός ο Τζόκοβιτς from files.thetoc.gr
Επική ανατροπή και πρόκριση για τσιτσιπά (vids). Ανικητοσ 11 οκτ 2020 | 19:08. Ο ναδάλ είναι ο ένας και μοναδικός σωματοφύλακας στο παρίσι. Στοίχημα για το ρολάν γκαρός της γαλλίας στη bwin. Τρελάθηκε ο ρούμπλεφ από την κυριαρχία του τσιτσιπά και έσπασε τη ρακέτα του. Ο αξεπέραστος στο χώμα ραφαέλ ναδάλ, ρέκορντμαν της διοργάνωσης με 11 νίκες, υπερασπίζεται για μία ακόμη φορά τον τίτλο του απέναντι στους ρότζερ. Μπορεί ο αγώνας να διεξήχθη σε. «βασιλιάς» ο ναδάλ, κέρδισε τζόκοβιτς στον τελικό.

Τρελάθηκε ο ρούμπλεφ από την κυριαρχία του τσιτσιπά και έσπασε τη ρακέτα του.

Ο άσος που σφράγισε την κατάκτηση του roland garros. Με το χαμόγελο στα χείλη και η 19χρονη φαν του ναδάλ, ίγκα σβιάτεκ, φωτογραφίζεται και φιλάει το. Από zastro 27 σεπτεμβρίου, 2020. Τρελάθηκε ο ρούμπλεφ από την κυριαρχία του τσιτσιπά και έσπασε τη ρακέτα του. Ο ναδάλ έχει τις περισσότερες νίκες(11) απο κάθε άλλον σε τελικό ρολάν γκαρός και με νίκη επι του τιμ στον τελικό των γυναικών στο ρολάν γκαρός θα παίξουν(έχει προγραμματισθεί για 16.00 ώρα. Ο ναδάλ είναι ο ένας και μοναδικός σωματοφύλακας στο παρίσι. O ισπανός ναδάλ κατέκτησε τον τίτλο χωρίς να χάσει ούτε. Το ρολάν γκαρός του 2015 μπήκε στην τελική του ευθεία και το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της φετινής διοργάνωσης είναι γεγονός καθώς ο νόβακ τζόκοβιτς θα συγκρουστεί με τον ράφα ναδάλ στα. Ραντεβού με την ιστορία έχει σήμερα στο ρολάν γκαρός ο στέφανος τσιτσιπάς. Ο στέφανος τσιτσιπάς στο παρίσι με τριαντάφυλλο στο χέρι. Λίγο μετά το indian wells ο ράφα ναδάλ δηλώνει πως «σκέφτομαι να σταματήσω και να ξεκουραστώ αυτή τη χρονιά. Ο αξεπέραστος στο χώμα ραφαέλ ναδάλ, ρέκορντμαν της διοργάνωσης με 11 νίκες, υπερασπίζεται για μία ακόμη φορά τον τίτλο του απέναντι στους ρότζερ. O στέφανος τσιτσιπάς πήρε την πρόκριση στον τρίτο γύρο του ρολάν γκαρός, επικρατώντας σε μια εντυπωσιακή μάχη του ισπανού πέδρο…

Posting Komentar

0 Komentar